ikerSiker

borító3d

Megrendelem

 

Könyvajánló

Drága Anyukatársam!

Nem fogok kertelni! Rövid leszek, tömör, és persze lényegretörő. Nincs sok időd. Tudom, tudom. Rohannod kell. Vár az etetés, a peluscsere, na meg azt sem bánnád, ha végre eljutnál a fürdőszobába kimosni a hajadból a sütőtököt. Ha matematikai képességeim nem csalnak, azért forgatod ezt a friss papír illatú jószágot a kezedben, mert bizony kegyes volt hozzád a sors, duplán kegyes! Ikres anyuka vagy, vagy éppen leszel… ehhez ezúton is gratulálok, mert ha még előtte vagy, nem is sejted, hogy életed legfárasztóbb, de egyben legizgalmasabb kalandja előtt állsz. Apropó állsz. Mert, hogy ez a lényege tulajdonképpen az egésznek. Ha úgy érzed kicsúszik a lábad alól a talaj, ha már mindenki az agyadra ment, és ha már a szomszéd is ellátott a legjobb ikres tanácsokkal -holott gyereke sincs-, na akkor kell neked az igazi segítség.

Amit most a kezedben fogsz, az nem más, mint nemes egyszerűséggel az “Ikres biblia”. Szeretnéd túléli? Szeretnéd megélni? Meg tudod csinálni! Mert minden Ikres Anyuka hős, és a képzeletbeli Mami hierarchia bizony legtetején áll. De hogy, hogy ne zuhanj le onnan? Na ebben fog neked segíteni ez a könyv…
Szívem minden szeretetével ajánlom, én elfogult vagyok. Hogy is lehetnék más?

Mádai Vivien (La Mome)

Amikor megismertem még nem volt anya, pedig két gyerek fickándozott terebélyes pocakjában. Akkor még fel sem fogta, mi vár rá. Férjével csodálatos harmóniában, bár persze nem mindig szorongásmentesen tették, amit tenniük kellett, megpróbáltak felkészülni az ikrek születésére.  Szépek, fiatalok és magabiztosak voltak már akkor is, és lassan, de biztos léptekkel elindultak azon az úton, amit meg kellett tegyenek ahhoz, hogy egy energikus trendi párból, kétgyerekes családdá alakuljanak.  Anya, apa lettek úgy, hogy közben megmaradtak egymásnak nő és férfi.

Nagyon bírom Virágot, mert bátor csaj, tele van ötletekkel, mert a kezében tartja a saját és a családja életét, mert tud boldog lenni. Olvassátok hát, hogy ő miképp éli túl, vagy inkább hogyan éli meg az ikres anyaságot. Rengeteg számára bevált, praktikus tanácsa van, amit vagy megfogadtok, vagy nem. Mindenesetre remek sorvezető kezdőknek és haladóknak.  Aztán pedig mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, ahogy tudja.

Hadas Kriszta

Olvasói vélemények

Jó pár hete segítettek rávenni magam, hogy hangoljam össze az ikrek napirendjét. Erőt vettem magamon és a végszót Szilágyi Virág adta. Azóta szerencsére alszunk éjszaka, és sokkal könnyebb, kipihentebb vagyok. Persze kaptam hozzá nyugodtabb babákat, akik már 3,5 hónaposak! Köszönöm! :)

Petra

Kedves Virág! Most tettem le a könyvedet, amit csütörtökön vettem. Gratulálok hozzá! Fantasztikus!
Aztán annyiszor hördültem fel, hogy na igen… Szinte mindent úgy gondolok és úgy csinálok, ahogyan írtad – a gyerekek alszanak, én meg kiolvastam egy könyvet!

Erika

A legjobb gyakorlati könyv, amit csak ajánlani tudok minden leendő és már anyukának! Leginkább az önálló alvásról szóló részt, hiszen tudom az alvás/ altatás nagy keresztje minden anyukának. Szóval hajrá! Nincs lehetetlen!

Erika

Virág, én nagyon hálás vagyok Neked a baba altatásáról szóló írásodért, tudom, már írtam, de nem tudom elégszer megköszönni! 6 hetes volt, amikor kezdtük, az első nap kb. 40-45 perc volt aztán szerintem 3-4 nap alatt sikerült is! Azóta is kitartok, minden este ugyanúgy. Napközben is sikerült, az is olyan jól, hogy kb. csak a saját ágyában bír aludni, kizárólag egyedül, nem kell hozzá segítség.

Adrienn

Kedves Virág! Hálámat szeretném kifejezni a könyvedért! Ajándékba kaptam, de úgy gondoltam, ismét egy újabb könyv, amit csak átlapozok. De!!! Könyved annyit segít nekem a fél éves vegyes-párosom életének alakításában, hogy nem tudok elég hálás lenni. A hozzátáplálásnál akadt kezembe a könyved, nagyon nagy segítség volt a korosztály szerinti napirend leírásod! Én ezt tenném minden anyuka kezdőcsomagjába a kórházban!

Henriett

Kedves Virág! 11 naposak az ikreim, minden napra jut egymillió kérdés. Nem lehet elég hálásan megköszönni a könyved, ami per pillanat most is kizökkentett a gigászi bizonytalanságból. Minden parámra van válasz!

Helga

Kedves Virág! Megragadom az alkalmat, tegnapra olvastam ki a könyved és nagyon tetszett. Olyan jó lenne megtanulni belőle mindent úgy hirtelen, de tuti kifénymásolok és kirakok belőle pár oldalt, aztán meglátjuk nálunk mi jön be! Nagyon köszönöm az élményt!

Rita